MEEST GESTELDE VRAGEN

VRAAG

Als je GetGlitterBaby aankoop het toch niet voor jou is, kan je deze probleemloos retourneren. Voorwaarde is dat het product in originele staat is (in de verpakking en zonder gebruikssporen) en het geen sale product is. Wanneer het glitters betreft moet de seal nog op het potje zitten. Wanneer de seal is verwijderd kunnen de glitters niet worden geruild. De producten moeten binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd en we vergoeden geen verzendkosten. Wanneer je nog vragen hebt, of wil checken of je jou product kan retourneren, lees ons retourbeleid hier.

VRAAG

Ons GetGlitterBaby team verwerkt en verpakt de bestellingen snel! Dus helaas kunnen we je order niet meer aanpassen wanneer deze is geplaatst. Wees er zeker van dat je gegevens correct zijn wanneer je de bestelling plaatst.

VRAAG

Neem contact op met ons team door een email te sturen naar info@getglitterbaby.com en vraag naar het product dat je wilt hebben. Registreer je email-adres om op de hoogte te worden gebracht wanneer het product is aangevuld, zodat je er de volgende keer optijd bij bent.

VRAAG

Voor bestellingen binnen Nederland is levering de volgende dag mogelijk wanneer de bestelling is geplaatst voor 17.00 uur. De kosten hiervoor bedragen €2,95. Bij bestellingen hoger dan €25 is verzending GRATIS.

VRAAG

Bestellingen naar België worden binnen twee á drie werkdagen geleverd. De kosten bedragen hiervoor:

Tattoos:
€3,95. Bij bestellingen hoger dan €50 is verzending GRATIS.

Glitters:
€6,95. Bij bestellingen hoger dan €50 is verzending GRATIS.

Voor Tattoo bestellingen buiten Nederland en België raden we je aan om een kijkje te nemen op TattoosForDays by GetGlitterBaby.

VRAAG

Jazeker!

De Biologische Vegan Glitters zijn  0% Plastic – 100% Plantaardig.

De Biodegradable Glitters zijn glitters op basis van zetmeel en wordt verkregen uit plantaardige grondstoffen (zoals mais en cassave). De glitters zijn biologisch afbreekbaar en vervuilen het milieu niet. Na gebruik worden de glitters afgebroken door micro-organismen in de natuur. Super Eco Friendly!

VRAAG

Jazeker! TattoosForDays is een onderdeel van GetGlitterBaby. Door de grote vraag, naar onze Tattoos (ook vanuit het buitenland), hebben we een speciale webshop voor onze Tattoos ontwikkeld! Ben jij opzoek naar tijdelijke Tattoos, bezoek dan TattoosForDays by GetGlitterBaby! Hier vind je een goed overzicht van al onze Tattoos! Van Black Ink Tattoos tot Tattoos voor bijna elk event! Supercool!

VRAAG

Bij GetGlitterBaby verkopen we Glitters, Face & Body Jewels en Tijdelijke Tattoos. TattoosForDays richt zich alleen op de tijdelijke Tattoos. De verzendkosten voor de Tattoos zijn lager bij TattoosForDays (€1,95) en TattoosForDays verzend de Tattoos Wereldwijd met lage verzendkosten. 

VRAAG

Jazeker! GetGlitterBaby en TattoosForDays verkopen dezelfde Tattoos.

VRAAG

Jazeker! Bij GetGlitterBaby kan je terecht voor potjes chunky of transparante glitters, welke 5 gram glitter bevatten. Daarnaast verkopen we ook verpakkingen van 10 gram, 50 gram, 100 gram, 500 gram en 1 kilo. Neem contact op door een mail te sturen naar info@getglitterbaby.com en vraag naar de gewenste kleur. Het GetGlitterBaby team helpt je graag!

VRAAG

Sorry! We hebben alleen een webshop en geen winkel.

VRAAG

We komen uit Amsterdam, Nederland.

VRAAG

Je kan je GetGlitterBaby bestelling betalen met iDEAL of Paypal. Wanneer je in België woont kan je ook betalen met Bancontact

VRAAG

Nee, je kan afrekenen zonder dat je een account hebt.

VRAAG

Stuur een mail naar info@getglitterbaby.com en we helpen je gelijk!

VRAAG

Ga naar de Login pagina en klik op “Wachtwoord vergeten”.