3 Haarstijlen Met Haar Ringen

3 Haarstijlen Met Haar Ringen

Als je een beetje modebewust bent weet je dat het gebruik van haar ringen één van de laatste trends is. De haar ringen laten je haar extra opvallen tijdens een feestje of festival. Als je je afvraagt hoe je de ringen moet gebruiken let dan nu goed op!

In de tutorial onder aan de blog worden drie eenvoudige haarstijlen uitgelegd waarbij de haar ringen worden gebruikt.

Look #1. Vlecht in het midden met een hoge staart

Look #2. Vlecht aan de zijkant met krullen

Look #3. Festival knotjes met vlechten

De haar ringen bestaan uit een ringetje met een hangertje in verschillende vormen zoals een sterretje, de hand van Fatima, een blaadje, klavertje vier, een zeester, een sleutel, een veer of een elfje. Vlecht je haar in en draai het hangertje in de invlecht. GetGlitterBaby heeft haar ringetjes in verschillende kleuren waaronder goud, zilver en brons.

De haar ringen zijn eenvoudig te gebruiken. Vlecht het haar in elk gewenst model, buig het ringetje open en draai hem in de vlecht. Duw het ringetje weer dicht wanneer hij stevig in de vlecht zit. Wanneer je het ringetje uit je haar wilt halen buig je hem weer voorzichtig open en draai je hem uit de vlecht. Het ringetje is meerdere keren te gebruiken. Wanneer je het ringetje uit de vlecht hebt gehaald buig hem dan voorzichtig dicht. Superleuk is om de ringetjes met een bedeltje te combineren met de ringetjes zonder bedeltje.

Met de haar ringetjes heb je  binnen een paar seconden de ultieme festival look!