Wie Mooi Wilt Zijn Hoeft Geen Pijn Te Lijden

Wie Mooi Wilt Zijn Hoeft Geen Pijn Te Lijden

Altijd al willen weten of een tattoo jou staat maar heb je een echte nooit aangedurft? Of wil je een tattoo voor een paar dagen? Probeer dan nu de Black Ink Tattoos!

GetGlitterBaby heeft supergave tijdelijke tatoeages voor mannen en vrouwen, de Black Ink Tattoos. Black Ink Tattoos zijn tijdelijke plak tatoeages welke niet zijn te onderscheiden van een echte tatoeage. Deze nep tattoo kan je als een sticker plakken op je hand, pols, nek of rug en blijft twee tot vijf dagen zitten. GetGlitterBaby verkoopt ook tattoo sleeves om in één keer je hele arm te decoreren. In de webshop kan je kiezen uit veel verschillende fake tattoos met bijvoorbeeld een afbeelding van een mandala bloem, rozen, een indiaan, een doodshoofd, een leeuw, een sexy pin up of een mooi gekleurde dromenvanger.

De tattoo kan je look compleet veranderen. Combineer meerdere tattoos voor een extra cool effect. Je kan de tattoo plakken waar je maar wilt. Decoreer bijvoorbeeld je hand, arm of bovenbeen. De tattoo is supercool naar een feestje of een festival.

De tattoo is makkelijk aan te brengen. Haal het doorzichtig schijnende gedeelte van de zwarte laag en leg het witte papier met de de tattoo op je huid. Gebruik een natte spons om de het witte papier voorzichtig mee te deppen en haal het papier na 10 seconden van je huid.

LET OP:
– Smeer GEEN bodylotion op voordat je de tattoo zet, het kan zijn dat de tattoo zich niet goed hecht aan de huid.
– KIJK UIT met teveel lichaamsbeharing.
– WACHT tot de tattoo is opgedroogd voordat je er kleding overheen aantrekt. Dit kan de tattoo beschadigen.

Hoelang blijft de tatoeage zitten?

Nek of Hals             3-5 dagen
Borst of Rug            2-3 dagen
Arm                           3-5 dagen
Pols                           2-5 dagen
Hand                            2 dagen
Been of Enkel         4-7 dagen

De tijdelijke tattoo is eenvoudig te verwijderen met de Tattoo Remover van GetGlitterBaby.

Twijfel niet en plak een tattoo in je nek. Wanneer je weer aan het werk gaat verwijder je de tattoo binnen een paar seconden.
Have the best of both worlds!

H