Het festival seizoen staat weer voor de deur! Een supermooie en opvallende look creëer je met Face en Body Jewels.
De Jewels zijn prachtig en laten je er super glamorous uitzien.

De Face en Body Jewels van GetGlitterBaby zijn belegd met schitterende diamantjes welke glinsteren in het licht. De Jewels bestaan uit een zelfklevende all in one sticker waardoor alle steentjes in één keer op de huid kunnen worden geplakt. Wanneer je een subtiel effect wilt, kies dan voor de Mix and Match Jewel. Deze Jewel bestaat uit meer dan 20 losse steentjes welke je kan plakken waar je maar wilt.

In de webshop vind je meer dan 50 verschillende Jewels. De Jewels zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren waaronder; zilver, goud, diamant, zwart en blauw. GetGlitterBaby heeft verschillende soorten Body Jewels zoals tepelplakkers, gouden en zilveren spiegel sterren en underboob Jewels. Om je look compleet te maken combineer dan de Jewels met glitters. Super sexy!

De Jewel is eenvoudig aan te brengen:

→ Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is

→ Haal de Jewel voorzichtig van het plastic

→ Breng de Jewel aan als een sticker

De achterkant van de Jewel heeft een plaklaag, maar als je er zeker van wilt zijn dat de Jewel de hele dag blijft zitten, is het van belang om zelf Mastix Extra Lijm toe te voegen. Met deze lijm weet je zeker dat de Jewel festival proof is. Daarnaast kan je de lijm ook gebruiken om de Jewel meerdere keren te gebruiken wanneer de plaklaag is verdwenen.

Sparkle like the Fireworks during the last set!