Festival Glitters!

Festival Glitters!

Dé trend op festivals in Amerika, zoals EDC, Ultra Miami, Coachella en Burning Man, is het gebruik van glitters om extra te shinen. Inmiddels is deze look ook op veel festivals in Nederland en België te zien. Ga jij komende zomer los op een festival? Met deze glitters creëer je de ultieme festival look!

De glitters van GetGlitterBaby zijn perfect voor festivals zoals Amsterdam Open Air, Elrow, Mystery Land, Latin Village, Tomorrowland, Milkshake of voor een feestvakantie op Ibiza.  Bij GetGlitterBaby heb je keuze uit veel verschillende soorten glitters. Er zijn potjes waarin grote en kleine glitters gemengd zijn en glitters in de vorm van sterretjes of hartjes. De glitters zijn makkelijk aan te brengen met Glitter Lijm, welke te koop is in de webshop.

GetGlitterBaby heeft veel verschillende kleuren glitters zoals gouden glitters, zilveren glitters, witte glitters, rode glitters, blauwe glitters, groene glitters, paarse glitters of twee kleuren gemengde glitters.

De chunky glitters zijn een potje met verschillende grootte felle glitters. Ideaal voor een opvallende look. Daarnaast heeft GetGlitterBaby ook transparante glitters. Deze glitters zorgen voor een subtiele glinstering.

De glitters zijn prachtig als highlight op de jukbeenderen. Om je festival look af te maken combineer dan de glitters met een Face en/of Body Jewel. De glitters kunnen ook in het haar gebruikt worden door ze te mengen met haargel. Verwijder de glitters door een product op oliebasis, zoals babyolie, te gebruiken.

Naast de festival glitters heeft GetGlitterBaby glitters in veel verschillende kleuren voor diverse feesten zoals de Toppers, (zomer) Carnaval, Halloween, de Gay Parade of Oud en Nieuw. Support het Nederlands Elftal op het EK of WK voetbal met de oranje glitters. De oranje glitters zijn ook prachtig om extra op te vallen op Koningsdag.

Add some sparkle to your life!