Over GetGlitterBaby

GetGlitterBaby

Over ons

Welkom bij GetGlitterBaby!

Wil jij opvallen tijdens een  festival of een andere speciale gelegenheid? Dan moet je bij GetGlitterBaby zijn! GetGlitterBaby heeft een ruim aanbod in glitters, face en body jewels, tijdelijke tattoos en haar ringen. De webshop levert al haar producten vanuit Amsterdam.

In de webshop vind je alles wat je zoekt met betrekking tot gezichts glitters, lichaams glitters en glitters voor in het haar. Combineer de glitters met de mooiste face en body jewels om jou festival look helemaal af te stylen. Look sexy!

GetGlitterBaby is in 2018 ontstaan en heeft al vele festival liefhebbers blij gemaakt. Onze klanten rekenen op ons, niet alleen om glitters, jewels of andere producten te kopen maar ook voor advies, inspiratie en tips. Lees onze blogs en kijk de video’s met tutorials over hoe je er zo mooi mogelijk uitziet en je natuurlijk mooi voelt.
Volg ons op Instagram en Facebook!

De GetGlitterBaby webshop heeft meer dan 150 producten en ons ultieme doel is voor een zo betaalbaar mogelijke prijs de beste en mooiste producten te leveren. Daarnaast onderscheiden we ons door ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. De ene dag besteld, de volgende dag in huis!

Kortom; ben jij opzoek naar de mooiste glitters, face en body jewels, tattoos of haar ringen om jou feest- of festivallook compleet te maken? Dan ben je bij GetGlitterBaby op het juiste adres!
 
ADD SOME SPARKLE TO YOUR LIFE!
1
GLITTERS
1
FACE JEWELS
1
BODY JEWELS
1
TATTOOS

Gratis Verzenden

Gratis verzenden bij bestellingen boven de 35 euro!

Super Snelle Levering

Voor 14.00u besteld, volgende dag in huis.

24/7 Support

Stel je vraag door het contact formulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@getglitterbaby.com
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Body Jewel Rebel Gold